fbpx

Overname Signland door FBI Reclame

Per 1 december 2023 heeft FBI Reclame in Ridderkerk de activiteiten van Signland in Hendrik-Ido-Ambacht overgenomen.

Signland, het bedrijf van Matthijs van Dijk, heeft sinds de oprichting in 2015 veel klanten aan zich weten te binden door het leveren van kwaliteit op het gebied van autobelettering, wrappen, borden, gevelreclame, folies en stickers. Toch kan Matthijs van Dijk zijn werkzaamheden voor Signland niet voortzetten.

De aanleiding is positief; Matthijs is sinds eind 2022 fulltime ambulancechauffeur bij Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid. Dit intensieve werk doet hij met hart en ziel, maar de combinatie met Signland blijkt in de praktijk niet mogelijk. Nog voordat het zou leiden tot kwaliteitsverlies, heeft hij in Marlon van Twillert van FBI Reclame in Ridderkerk een juiste overnamekandidaat gevonden.

Voor de klanten van Signland zal niet veel veranderen, behalve dat zij voortaan contact op kunnen nemen met FBI Reclame. Dit snelgroeiende bedrijf werkt met een ervaren team van creatieve ontwerpers en doeners op alle vakgebieden waar Signland goed in is, maar kan de klant ook op andere gebieden behulpzaam zijn. Van Twillert noemt een gerichte marketing en strategie, grafisch ontwerp, brochures, magazines, webdesign, social media en standbouw als voorbeelden. Bovendien is FBI Reclame gecertificeerd door brancheorganisatie SI’BON voor binnen- en buitenreclame.

Er is hier sprake van een warme overdacht. Dat wil zeggen dat de overdracht in goede harmonie plaatsvindt. Matthijs van Dijk heeft toegezegd dat hij, waar nodig, op de achtergrond aanwezig blijft om de overdacht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Marlon van Twillert is op zijn beurt verheugd met deze uitbreiding en wil graag nader kennismaken met de klanten van Signland.

P.s. de webdesign- en hostingdiensten van Signland wordt voortgezet door Matthijs onder de naam Howeco.

www.thefbi.nl | 0180 700 238 | info@thefbi.nl

FBI Reclame