fbpx

Stickers

In onze webshop kunt u terecht voor de meest uitlopende stickers in verschillende soorten en maten. Ook heeft u de mogelijkheid om een sticker te ontwerpen naar eigen smaak en inzicht. Hiervoor hebt u bijvoorbeeld de beschikking over verschillende kleuren, afmetingen en lettertypes.

Deze stickers zijn van vinyl met een permanente lijmlaag voor een goede hechting. Hierdoor kunnen de stickers op bijna alle vlakke ondergronden geplakt worden.  Denk hierbij aan deuren, kasten, muren, glas, kunststof of metalen ondergronden.

 Bij eventuele vragen en/of opmerkingen staan wij altijd voor u klaar!!

Stickers voor vele toepassingen

Buurtpreventiestickers

Buurtpreventie is belangrijk om kenbaar te maken. Iedereen wil veiligheid in de buurt. Als je kenbaar maakt dat de buurtpreventie actief is, geeft het een beter gevoel.

Deurstickers

De deurstickers zijn er in verschillende talen. We hebben deurstickers in Nederlands, Duits, Engels en Frans. Wilt u een eigen tekst. Dan is dat uiteraard altijd mogelijk. De stickers hechten op vele soorten ondergronden.

Verbodstickers

Bedrijfsongevallen en ongevallen met personen komen vaak voor. Daarom deze duidelijke stickers waardoor iedereen weet wat hij of zij niet of wel mag en kan doen.

Waarschuwingsstickers

Waarschuwingsborden waarschuwen ons veelal voor gevaar. De borden voldoen aan de wettelijke eisen.

Verkeersbordstickers

Verkeersborden zijn er in vele soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld snelheidsborden, voorrangsborden, gesloten voor en dergelijke.

Cijfers, letters en leestekens

Met cijfer, letter en leestekens kunt u zelf uw mooiste teksten en zinnen en woorden maken. De stickers zijn te koop in verschillende afmetingen, kleuren en lettertypes.

Gebodsstickers

Een gebodssticker is de meest handige manier om aan te geven welk gedrag collega’s of mensen moeten aannemen in een bepaald werkgebied/plaats. Verkrijgbaar in Wit, gespiegeld of op reflecterende folie.

Keuringsstickers

Met een keuringssticker laat u zien dat uw bedrijf het belangrijk vindt om met goedgekeurde materialen te werken. Zelfs in eigen huisstijl.

Milieu- en recyclestickers

Een milieu- en of recyclesticker is de meest handige manier om aan te geven hoe u zorg draagt voor het milieu. Ook het recyclen van produkten is een belangrijke bijdrage aan een gezond en mooi milieu.

Wegwijzerstickers

De signalering voldoet aan de eisen waardoor deze door iedereen, ook internationaal, begrepen wordt.

Stickers op maat

Veel stickers zijn handig als het standaard is, maar zelf heeft u ook wensen en wilt u graag een sticker hebben die past bij uw huisstijl en uw wens. Wij maken ze graag voor u.

Zoek hier je product

Heeft u vragen?

Wij staan graag voor u klaar.

   085-48 94 756
   info@signland.nl

ONZE VOORDELEN

 

   Scherpe prijzen

   Productgaranties

   Certificeringen

   Persoonlijke service

   Tevreden klanten

   Snelle levering

   Op maat gemaakt

Offerte aanvraag

Heeft u speciale wensen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Dat is geen punt(.)

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag algemeen