fbpx

Herroepingsrecht en Retourbeleid

Mogelijkheden om te retourneren

Mag ik mijn artikel(en) retourneren?

U mag binnen 14 dagen na ontvangst uw artikel ruilen voor een nieuw exemplaar als het niet het juiste artikel is of als het incompleet, beschadigd of defect is. U moet binnen 14 dagen na de melding zorgen dat de artikelen verzonden zijn. Wij hebben na de melding 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te betalen of in overleg te vervangen. Uiteraard na het ontvangen van de door u geretourneerde artikelen.
De volgende artikelen kunt u niet retourneren: op maat gemaakte producten, producten wat bestaat uit zelf aangeleverde bestanden, artikelen met een ophaalafspraak en artikelen met een adres buiten Nederland of België.

Hoe retourneer ik mijn artikel(en)?
  • Vul de retour aanvraag en u ontvangt binnen 2 werkdag de retour-instructies en een retour nummer via de mail.
  • Als het artikel defect of kapot is graag foto’s meesturen.

Extra informatie

  • Als u meerdere artikelen wil retourneren, herhaal dan de retour aanvraag voor elk artikel. Vermeld ook de artikelnummers en/of het factuurnummer van deze artikelen in de aanvraag. 
  • Vraag bij het versturen van u artikel via pakketpost om een verzendbewijs, zodat je kunt aantonen dat u het artikel daadwerkelijk hebt opgestuurd. Ontvangt u een retour zegel na de retour melding, dan hoeft u niet om een verzendbewijs te vragen.
Wat is het retouradres?

Meld uw artikel retour aan via het formulier. U ontvangt binnen 2 werkdagen een mail waarin het juiste retouradres vermeld staat.

Waar kan ik mijn artikel(en) voor retour afgeven?

Een artikel dat u wilt retourneren kunt u, nadat u de retourmail heeft gehad retourneren via:

  • Een brievenbus. Als het pakket door een brievenbus past, dan kunt u het verzenden via brievenbuspost.
  • Postnl, of een Kiala-Punt. U ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee u de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging totdat u bericht krijgt dat de retourzending goed door ons ontvangen is.

Artikelen die inclusief de verpakking groter zijn dan 50 bij 50 bij 170 cm kunnen niet bij een afhaalpunt bij Albert Heijn of een Kiala-Punt worden geretourneerd.

Moet ik betalen bij retourneren?

Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Retourformulier

Retourformulier
Het nummer zonder streepje

Maximum file size: 8MB

Voor upload is maximaal is 8MB toegestaan. Toegestane bestandsformaten JPG en PNG,
Bezig met versturen